قابلی پلو (خراسان شمالی)
طرز تهیه قابلی پلو: لوبیا چشم بلبلی را...
برنج – 3 پیمانه
پیاز – 3 عدد
نخود فرنگی – 100 گرم
قارچ – 350 گرم
هویج – 3 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
خلال بادام – 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن و زعفران دم کرده – به میزان لازم
نخودفرنگی را با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. هویج را بعد از پوست گرفتن نگینی خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد . قارچ ها را ورقه ورقه و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ، هویج و نخود فرنگی پخته شده را داخل صافی ریخته و به همراه نمک و فلفل به قارچ و فلفل دلمه ای اضافه و کمی تفت می دهیم . آب برنج را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن برنج را داخل آبجوش می ریزیم وقتی برنج نیم پخت شد آبکش می نماییم ؛ برنج و سبزیجات آماده شده را لا به لا در قابلمه ریخته و پلو سبزیجات را دم می گذاریم در انتهای دم کشیدن پلو سبزیجات ، زعفران دم کرده را روی آن می ریزیم.
پیاز را خلالی باریک برش زده و در روغن سرخ می کنیم. خلال بادام را داخل آب به مدت ۱۵ دقیقه خیس کرده و بعد در آبکش می ریزیم .
پلو سبزیجات آماده شده را در دیس کشیده و با پیازداغ و خلال بادام تزیین می کنیم.
نکته :
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.