چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Spicy bulgur pilaf

پلو بلغور تند ترکیه

7.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

بلغور – 2 لیوان
فلفل قرمز – 3 عدد
پیاز (خرد شده) – 1 عدد
سیب زمینی (رنده شده)- 2 عدد
سس فلفل تند – 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت – 1 لیوان
روغن مایع و کره – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه پلو بلغور تند ترکیه

بلغور را در کمی روغن مایع و یک قاشق سوپخوری کره تفت می دهیم و به ترتیب پیاز ، فلفل ، نمک و سیب زمینی را به بلغور اضافه میکنیم کمی تفت داده و در آخر آب گوشت و سس فلفل تند را اضافه میکنیم حرارت را کم و زمان می دهیم تا دم بکشد.

پلو بلغور تند ترکیه را با کوفته ریزه ، مرغ یا گوشت بره سرو می نماییم. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • جهاندیده گفته:
    اوف عالیه این پلو . خیلی خوشمزش دهنم اب افتاد ولی نواد تشویل دهندش ایران پیدا نمیسه بلغور ترکیه و رب مخصوص که بهش میگن بیبرسالچاسی . اگه میخاین طعم بولگور پلوهای ترکیه بده باید با سالچا و بولگور تودشون درست کنید وگرنه زده میشید
  • طراوات گفته:
    پلو بلغور نوشتین ولی تو دستورش اسمی از برنج نیست! درست نوشته شده؟
پاسخی بگذارید