چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

apple pie

پای سیب

2.3 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم
کره – 75 گرم
پودر شکر – 75 گرم
آرد سفید – 175 گرم
شیر – 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ – 2 عدد
وانیل – 1/8 قاشق چایخوری
مواد میانی پای سیب
سیب – 4 عدد ( حدوداً – 450 گرم)
دارچین – 1 قاشق چایخوری
شکر – 1 قاشق سوپخوری
کشمش – 30 گرم
مغز گردو نگینی خرد شده- 30 گرم

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب:

کره سرد و پودر قند را با چنگال به هم می زنیم تا پودر قند جذب کره شود سپس آرد را به تدریج اضافه وبعد شیر ، زرده تخم مرغ و وانیل را افزوده و در تمام مراحل باید با چنگال هم بزنیم. خمیر را با نوک انگشتان دست جمع کرده و در یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم .

قسمتی از خمیر را در قالب باز میکنیم و سیب ها را باریک برش زده و به شکر و دارچین آغشته میکنیم و در قالب روی خمیر می چینیم و روی آن گردو و کشمش ریخته و مجدداً سیب روی آن می چینیم.

 مابقی خمیر را بین دو کیسه نایلون گذاشته و با وردنه باز میکنیم و میتوان به صورت نواری برش داد و طبق تصویرضربدری روی پای سیب گذاشت و یا کل خمیر را روی آن قرار داد.

یک زرده تخم مرغ و ¼ قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی خمیر می مالیم.

پای سیب را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم. (فر از قبل گرم شود)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید