چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

persimmon pie

پای خرمالو

3 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم
خرمالو- 5-6 عدد
آرد - 180 گرم
بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
نمک - 1/4 قاشق چایخوری
دارچین - 1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده- 2 قاشق چایخوری
کره -125 گرم
زرده تخم مرغ- 1 عدد
آب سرد - 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای روی پای خرمالو
تخم مرغ - 2 عدد
آرد - 2 قاشق سوپخوری
پوست لیمو رنده شده - 2 قاشق چایخوری
خامه صبحانه - 125 گرم
پنیر خامه ای - 250 گرم
کشمش - 1 پیمانه

طرز تهیه پای خرمالو

طرز تهیه پای خرمالو:

آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و کره و پوست لیمو رنده شده را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید زرده تخم مرغ و 2 قاشق آب سرد را اضافه کرده و مجدداً خوب ورز می دهیم تا خمیر پای خرمالو آماده شود خمیر را در یک کیسه نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از یکساعت خمیر را در ظرف پیرکس پخش می کنیم و خرمالوها را که پوستشان را کنده ایم برش زده و روی خمیر می چینیم و کشمش را روی آن می پاشیم.

برای تهیه مواد روی پای خرمالو، تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود آرد ، پوست رنده شده لیمو را اضافه و مخلوط می کنیم ، پنیر خامه ای  و خامه صبحانه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. مواد آماده شده را روی خرمالوهای چیده شده می ریزیم و صاف می کنیم. پای خرمالو را در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید