چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pyla food

پایلا (غذای اسپانیایی)

14 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 600 گرم
مرغ – 1 عدد (حدود یک کیلوگرم)
میگو – 500 گرم
سیر – 8 حبه
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز – 2 تا3 عدد
روغن مایع – 150 گرم
زعفران سائیده – 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه پایلا (غذای اسپانیایی)

مرغ را با نصف لیوان آب ، 2 حبه سیر و پیاز روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد بعد از پخت ، مرغ کمی آب داشته باشد، سپس استخوان های بزرگ مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را با قیچی به قطعات کوچک می بریم.

مابقی سیر را له کرده و در روغن تفت می دهیم فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و بهمراه میگو به سیر اضافه کرده و تفت می دهیم سپس نمک ، فلفل و زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم بعد مرغ قطعه قطعه شده را به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.

برنج را از 1 ساعت قبل خیس کرده و نمک و روغن به آن اضافه میکنیم. آب مرغ را از صافی رد کرده و به آن رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم  و به برنج اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لابه لای برنج می گذاریم و به مدت 30 دقیقه پایلا را دم می گذاریم.

در زمان سرو پایلا (غذای اسپانیایی) تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده و در دیس میکشیم.

نکته: میتوان به جای رب گوجه فرنگی از مقداری زردچوبه استفاده نمود.

نکته : میزان آب برای برنج 5 تا 6 لیوان است که بستگی به نوع برنج دارد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید