چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fried chicken

پاچینی

16 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
کتف مرغ - 5 تکه
آرد - 3 پیمانه
ماء الشعیر - نصف پیمانه
بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
نمک ، پودر سیر و فلفل قرمز- به میزان لازم
روغن سرخ کردنی- به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
آب پرتقال - 3 قاشق سوپخوری
آب- نصف پیمانه
سرکه - 1 قاشق سوپخوری
شکر - 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز- به میزان لازم

طرز تهیه پاچینی

طرز تهیه پاچینی (کتف مرغ سوخاری):

برای تهیه خمیر بنیه ابتدا 2 پیمانه آرد و ماء الشعیر را در ظرفی می ریزیم و فلفل قرمز ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر به غلظت ماست بدست آید. با چاقو برش های روی مرغ ها ایجاد کرده تا کمی گوشت از استخوان جدا شود . مرغ ها را در یک پیمانه آرد باقیمانده زده و اضافه های آرد را می گیریم و سپس مرغ ها را به خمیر بنیه آغشته و در روغن سرخ می کنیم .

سس مخصوص پاچینی: 

آب پرتقال و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت به مدت 2 دقیقه قرار می دهیم ، در این فاصله شکر ، سرکه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ گردد.

پاچینی یا کتف مرغ سوخاری را با سس میل نمایید. نوش جان.

سس پاچینی طعمی تند و ملس دارد که برای سرو کردن مرغ مناسب است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • امید آجورلو گفته:
    کارتون عالیه.همیشه موفق و مفید باشید.
  • محبوبه گفته:
    mamnonam az ashpazi khoob v mofeid shoma
دیدگاهتان را بنویسید