چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

popcorn

پاپ کورن

3.1 هزار بازدید
ندارد
مواد لازم
ندارد

طرز تهیه پاپ کورن

نام علمی پاپ کورن “zea mays everta” است و این تنها نوعی از ذرت است که پف می‌کند و می ترکد.هر دانه ذرت مقدار کمی رطوبت دارد. وقتی دانه ذرت حرارت می‌بیند آب درون آن به بخار تبدیل می‌شود و چون این بخار نمی‌تواند از درون آن فرار کند آن قدر متراکم می‌شود که ناگهان می‌ترکد و درون آن بیرون می‌ریزد. به طور متوسط هر دانه ذرت زمانی که به دمای 175 درجه سلیسیوس (347 درجه فارنهایت) برسد پف می‌کند.

پاپ کورن را اگر با نمک و روغن کم درست کرد یک میان وعده سالم و خوب است. و با توجه به اینکه یک فنجان ذرت بو داده حاوی 31 کالری وبدون قند و چربی است بنابراین برای افرادی با انگیزه لاغری میان وعده ی خوبی محسوب می شود.

پاپ کورن حاوی پروتئین و فسفر قابل توجهی است علاوه بر این میزان آهن موجود درپاپ کورن حتی بیشتر از اسفناج و تخم مرغ است.

ذرت بو داده جزو دانه های کامل است و منبع فوق العاده ای از فیبر غذایی محسوب می شود. در واقع هر یک فنجان 1.3 گرم فیبر دارد.

پاپ کورن همانند میوه‌ها و سبزیجات فیبر و آنتی‌اکسیدان دارد. هر 100 گرم پاپ کورن 13 درصد پلی فنول‌های مورد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین می‌کند. پوسته‌ی نازک طلایی رنگ پاپ کورن نیز حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد.

 پاپ کورن گلوتن ندارد و برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید