چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پاستا گوجه فرنگی با میگو

پاستا گوجه فرنگی با میگو

2.5 هزار بازدید
25 دقیقه
مواد لازم

ماکارونی پاپیونی – 3 فنجان
گوجه فرنگی – 1/4 فنجان
میگو (پوست کنده) – 450 گرم
سوپ مرغ (بدون چربی) – 1 فنجان
پودر سیر – نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری
پنیر خامه ای – 100 گرم
گوجه فرنگی تزئینی (بسیار کوچک) – 2 فنجان
پنیر پارمزان (خرد شده) – نصف فنجان
ریحان (برش خورده) – 8 برگ

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی با میگو

پاستا را طبق دستور مندرج شده بر روی بسته طبخ و آماده کنید سپس مقداری از ریحان و مقداری از گوجه فرنگی را به همراه میگوهای پوست کنده شده بر روی حرارت متوسط به مدت دو الی 3 دقیقه با روغن طبخ دهید (تا میگو به رنگ صورتی شود سپس آن ها را از ظرف خارج کنید).

به جز مقدار اندکی بقیه ریحان ها و گوجه فرنگی ها و ادویه ها را اضافه کنید و اندکی طبخ دهید. پنیر خامه ای را اضافه کرده و تا زمانی که آب شود مواد را طبخ دهید. پس از آب شدن به اندازه یک دقیقه آن را با بقیه مواد طبخ دهید.

میگوها را به درون ظرف بازگردانید و ماکارونی ها و بقیه مواد را به آنها اضافه نمایید. در صورت تمایل مقداری صبر کنید تا میگوها اندکی گرم شوند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • سوگند گفته:
    خیلی قشنگه .درست می کنم
پاسخی بگذارید