چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پاستا با قارچ شیتاکه

632 بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
قارچ – 350 گرم
قارچ تازه شیتاکه- 120 گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
سیر – 2 حبه
سرکه بالزامیک – 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ – 1 پیمانه
سرشیر – 1 پیمانه
پاستا فتوچینی – 250 گرم
تره خرد شده – یک و نیم قاشق چایخوری
آویشن تازه خرد شده – یک و نیم قاشق چایخوری
ترخون خرد شده – یک و نیم قاشق چایخوری
پنیر پارمزان – 9 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پاستا با قارچ شیتاکه

برای تهیه پاستا با قارچ شیتاکه ابتدا ساقه های قارچ شیتاکه را جدا می کنیم و قسمت صدفی آن را خرد کرده و به همراه قارچ های سفید خرد شده و کمی نمک در روغن زیتون با حرارت متوسط تفت می دهیم؛ تا آب قارچ خشک شود. سیر له شده را به قارچ ها اضافه و آن را یک دقیقه تفت می دهیم سرکه بالزامیک، آب مرغ، نمک، ادویه (مورد دلخواه) و فلفل سیاه را به قارچ اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا به آرامی و به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سرشیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم و بعد از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا غلیظ شود. سس پاستا را از روی حرارت برداشته و تره، ترخون، آویشن خرد شده و پنیر پارمزان را به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.

پاستا فتوچینی را طبق دستور روی بسته پخته و آبکش می‌نماییم و به ظرف سرو منتقل کرده و از سس پاستا به آن اضافه و مخلوط می کنیم. شما می‌توانید برای تزیین این غذای خوشمزه یک قاشق پنیر پارمزان را نیز روی پاستا بریزید.

پاستا با قارچ شیتاکه آماده سرو می باشد.

نوش جان

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید