چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

mushroom pasta

پاستای قارچ

2.8 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پنیر پیتزا -250 گرم
کره گیاهی – 50 گرم
قارچ – 300 گرم
آب انگور قرمز – یک لیوان
خرددل دانه دار- یک قاشق غذاخوری
سرشیر – یک لیوان
پودر آویشن – 2 قاشق چایخوری
پودر گوجه فرنگی خشک – 1 قاشق غذاخوری
ماکارونی – یک بسته
پیازچه – 10 عدد

طرز تهیه پاستای قارچ

پیازچه ها را با ساقه های سبزشان خرد کرده و در کره سرخ می کنیم سپس قارچ ها به آن اضافه کرده تا نرم شود. بعد آب انگور ، خردل ، گوجه فرنگی خشک شده ، سرشیر و آویشن را اضافه کرده و مخلوط را هم نمی زنیم تا آب آن نصف شود. سپس پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و بدون هم زدن می گذاریم تا پنیر آب شود. پاستا(ماکارونی ) را طبق دستور روی بسته می پزیم و با سس آماده شده مخلوط می کنیم . پاستای قارچ آماده سرو می باشد. نوش جان.

طرز تهیه پودر گوجه فرنگی خشک: گوجه فرنگی را در آفتاب خشک کرده و آن را آسیاب می کنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید