چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

همبرگر با چاشنی تی زاتزیکی

4.2 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

خیار – 2 عدد
ماست – 1 پیمانه
آب لیمو ترش – 2 قاشق چایخوری
نعناء تازه خردشده – 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده – 1 حبه
نمک و فلفل – به میزان لازم
مواد لازم برای همبرگر
گوشت چرخ کرده بره- 500 گرم
پیاز خرد شده- 1/4 پیمانه
جعفری تازه خرد شده – 1/4 پیمانه
پودر آویشن – 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
نان پیتا – 4 عدد
گوجه فرنگی و کاهو – برای تزیین

طرز تهیه همبرگر با چاشنی تی زاتزیکی

برای تهیه چاشنی تی زاتزیکی  خیار را پوست گرفته و رنده میکنیم سپس با ماست ، آب لیموترش ، نعناء ، سیر ، نمک و فلفل مخلوط میکنیم و در یک ظرف دردار گذاشته و در یخچال قرار میدهیم.

پیاز را ریز خرد میکنیم و با گوشت ، جعفری ، آویشن ، نمک و فلفل مخلوط و خوب ورز می دهیم . سپس مایه همبرگر را به 16 قسمت تقسیم کرده و در کف دست به ضخامت 1/5 سانتیمتر و به شکل دایره درست می کنیم . باربیکیو را با درجه بالا گرم میکنیم و هر طرف همبرگرها را به مدت 2 تا 3 دقیقه روی باربیکیو قرار می دهیم همبرگرها آبدار پخته میشوند . نان ها را روی باربیکیو گرم کرده و بعد همبرگر ها را داخل نان گذاشته و چاشنی را روی آن می ریزیم و با گوجه فرنگی و کاهو سرو میکنیم.

همبرگر با چاشنی تی زاتزیکی یک غذای یونانی است و همبرگر های آن آبدار است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید