چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Egg

نیمرو پفکی

9.8 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 5 عدد
نمک و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه نیمرو پفکی

سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری میزنیم تا پف کند و از ظرف بیرون نریزید سپس با نمکدان روی آن نمک می پاشیم و مجدداً با همزن کمی می زنیم . تابه را چرب و سفیده پف کرده را به داخل تابه منتقل مینماییم در قسمتهای مختلف سفیده با قاشق حفره های کوچکی ایجاد کرده و زرده های تخم مرغ را داخل آن قرار میدهیم ، درِ تابه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا نیمره پفکی پخته و آماده سرو شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نگار گفته:
    خوب بود ممنون
پاسخی بگذارید