چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

shor1

نکاتی در مورد تهیه ترشی و شور

3.8 هزار بازدید
ندارد
مواد لازم

ندارد

طرز تهیه نکاتی در مورد تهیه ترشی و شور

  • سبزیهای شور شوید ، ترخون ، برگ کرفس ، ریحان و برگ مو است و سبزیهای ترشی مخلوط و لیته مرزه ، ترخون ، گشنیز ، جعفری و نعناء است.
  • دمای آب در شور خیلی مهم است حدود 85 درجه سانتیگراد اگر جوش باشد یا خیلی خنک باشد شور کپک می زند.
  • وقتی در شور یا ترشی را برای اولین بار باز نمودیم باید آن را در یخچال یا جای خنک قرار بدهیم.
  • برای برداشتن شور از داخل ظرف حتماً از یک قاشق خشک و تمیز استفاده شود و مقدار شوری که از ظرف خارج کرده ایم دوباره داخل ظرف اصلی شور برنگردانیم چون کپک می زند.
  • برای شور با خیال راحت از نمک استفاده نمایید میتوان قبل از مصرف چند دقیقه ای در آب سرد قرار داد و بعد مصرف نمود. 1/5 فنجان نمک با ده فنجان آب مناسب است.
  • از سرکه قرمز برای شور استفاده نشود.
  • بهترین ظرف برای ترشی سفال است ولی باید روی ظرف را آغشته به سرکه نماییم . میتوان از ظروف شیشه ای و لعابی استفاده شود و اگر هیچ کدام از اینها در دسترس نبود از ظروف پلاستیکی استفاده نمایید.
  • همه مواد برای تهیه شور و ترشی باید بعد از شستن کاملاً خشک شود.
  • میتوان به جای سرکه از سرکه سیب استفاده نمود هم مفیدتر و هم خوش طعم تر میشود ولی گران تر است.
  • سرکه سیب رنگ سبز خیار را تغییر میدهد.
  • ماندگاری ترشی کلم قرمز نسبت به بقیه ترشی ها کوتاه تر است بهترین زمان مصرف تا 2 ماه بعد از باز شدن درِ ترشی است.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید