چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken Nugget

ناگت مرغ

5 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم
مرغ چرخ کرده – 700 گرم
پیاز کوچک – 1 عدد
سیر – 3 حبه
سس سفید غلیظ – 1/3 پیمانه
سس خردل – 1 قاشق سوپخوری
مغز نان باگت – 3 عدد
شیر – نصف پیمانه
پفک پودر شده – یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری – 3 پیمانه
تخم مرغ – 2 عدد
نمک ، فلفل قرمز و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ :

مرغ (نصف ران و نصف سینه ) را دوبار چرخ میکنیم .

پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم.

سیر را رنده میکنیم . حتماً باید در تهیه ناگت مرغ از سیر استفاده شود و میتوان تعداد کمتری استفاده نمود.

غلظت سس سفید باید مثل غلظت حلوا باشد یعنی میزان شیر در تهیه سس سفید باید کمتر باشد.

شیر را کم کم به مغز نان باگت اضافه میکنیم و هم زده تا مغز نان باگت نرم شود.

مرغ چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده ، سس سفید غلیظ ،سس خردل ، مغز نان پاکت خیس شده با شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم .

سطح صافی را آرد سوخاری ریخته و یک تکه از مواد را روی آن میگذاریم و روی آن را آرد سوخاری ریخته و گوشت را با دست پخش میکنیم به قطر نیم سانتیمتر و سپس قالب زده و به تخم مرغ زده شده آغشته میکنیم و بعد داخل آردسوخاری که با پودر پفک مخلوط کرده ایم می زنیم و در روغن فراوان داغ سرخ میکنیم.

نکته : ناگت مرغ در روغن غوطه ور است.

نکته : لبه های قالب را در کمی آب مرطوب میکنیم .

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • م گفته:
    سس مایونز حرارت دادنش خطرناکه :o
پاسخی بگذارید