چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bread-cheese

نان پنیری

6.2 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پیازچه – 1/2 فنجان
کره – 100 گرم
پودر خردل- 1 قاشق چایخوری
کنجد – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
پنیر گودا (اسلایس شده) – 8 تا 10 عدد
نان فرانسوی – 1 عدد

طرز تهیه نان پنیری

کره دمای محیط را با پیازچه خرد شده ، پودر خردل ، کنجد و نمک مخلوط میکنیم . نان باگت فرانسوی را از طول برش داده (مثل زمانی که میخواهیم ساندویچ درست کنیم) از مواد آماده شده به همراه پنیر داخل نان باگت می ریزیم و دور نان پنیری را با یک فویل آلومینیومی نازک می پیچیم و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم . (فر را از قبل گرم میکنیم)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید