چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cheese bread

نان پنیری با سبزی

2.3 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
آرد گندم – 150 گرم
پنیر گودا – نصف پیمانه
پودر خردل- نصف قاشق چایخوری
پودر سیر - نصف قاشق چایخوری
پیازچه ، جعفری و ریحان ریز شده –از هر کدام 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ – 1 عدد
نمک – 1 قاشق چایخوری
کره – 90 گرم

طرز تهیه نان پنیری با سبزی

طرز تهیه نان پنیری با سبزی:

آرد ، نمک ، خردل و پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم ، سپس کره را با سرانگشتان به خورد آرد می دهیم و بعد سبزیهای ریز شده ، پنیر گودا و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا به شکل خمیر درآید. خمیر نان پنیر را در کیسه نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد با وردنه خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و قالب می زنیم یک سینی شیشه ای نشکن انتخاب کرده و کاغذ روغنی در آن می اندازیم و خمیر قالب زده را با فاصله یک سانتیمتری در آن قرار میدهیم . دستگاه مایکروویو را با سیستم کانوکشن و دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. بعد از گرم شدن دستگاه ، سینی را به مدت 10 الی 14 دقیقه روی سه پایه کوتاه در دستگاه گذاشته تا کاملاً بپزد. در صورت دلخواه میتوان از سیستم گریل استفاده کرد تا روی نان پنیری نیز طلایی شود.

نکته : بعد از پخت،  نان پنیری با سبزی  را در ظرف در بسته نگهداری می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید