چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bread mushroom

نان قارچ

3.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

قارچ – 50 گرم
پیاز – 2 عدد

گوجه فرنگی – 1 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
جعفری خرد شده- نصف فنجان
زرده تخم مرغ – 1 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
خمیر پیتزا- به میزان لازم

طرز تهیه نان قارچ

همه مواد را ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . کمی که سرخ شد از روی حرارت برداشته و تا سرد شدن آن صبر می کنیم. به اندازه یک نارنگی از خمیر پیتزا برداشته و در دست پهن می کنیم و مقداری از مواد را داخل خمیر گذاشته و دو طرف خمیر را روی هم گذاشته و جمع می کنیم  و روی نان را زرده تخم مرغ می مالیم و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم نان قارچ را گذاشته و به مدت 45 دقیقه با حرارت 190 درجه در فر می گذاریم تا دو طرف نان برشته شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید