چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bread5

نان شیرینی خانگی

3.5 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

آرد سبوس دار – حدود 650 گرم
شکر – 5 قاشق چایخوری
تخم مرغ – 1 عدد
مایه خمیر خشک – 7 گرم
کره – 50 گرم
شیر ولرم – 400 میلی لیتر
نمک – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان شیرینی خانگی

مایه خمیر را با شکر و نصف لیوان شیر مخلوط کرده و 5 دقیقه ای صبر میکنیم تا روی آن حباب بزند . آرد و نمک را مخلوط میکنیم کره را به آرد اضافه کرده و با سر انگشتان دست کره را به خورد آرد می دهیم سپس شیر و تخم مرغ و مایه خمیر آماده شده را به آرد اضافه و ورز می دهیم تا تکه ای از خمیر به دست نچسبد ( اگر تکه از خمیر به دست چسبید کمی دیگر آرد اضافه میکنیم) خمیر را در یک ظرف که گنجایش دو برابر شدن را داشته باشد قرار میدهیم و روی ظرف را یک نایلون انداخته و یکساعتی خمیر استراحت کند بعد از استراحت خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز داده و به اشکال مورد دلخواه شکل می دهیم و در سینی فر قرار میدهیم و روی آن را یک نایلون کشیده و 40 دقیقه دیگر استراحت می دهیم و بعد از استراحت به مدت 5 دقیقه در حرارت 230 درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم بعد حرارت فر را به 200 درجه کاهش داده تا طلایی و برشته شود (حدوداً 10 دقیقه) .

میتوان قبل از فر گذاشتن نانها ، 3 قاشق غذاخوری شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و روی نان شیرینی خانگی با  قلمو بمالیم و سپس کنجد بپاشیم

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید