چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bread2

نان شیرمال

3 هزار بازدید
20 دقیقه + 4 ساعت
مواد لازم

آرد گندم – 3 لیوان
شکر – 1/2 لیوان
شیر – 1 لیوان 
کره – 100 گرم
خمیر مایه – 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 1 عدد
نمک – به مقدار کم

طرز تهیه نان شیرمال

خمیر مایه را با 2 قاشق آب ولرم و نصف قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم و به مدت 5 دقیقه به آن زمان می دهیم تا حباب بزند مایه خمیر آماده مصرف است.

آرد با مقدار کمی نمک (یک پنس) مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ ، کره آب شده ، شکر و مایه خمیر آماده شده را به آن اضافه و مخلوط میکنیم سپس شیر را به تدریج به آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم پس از تمام شدن شیر ، خمیر را به حدی ورز می دهیم تا مواد مخلوط شده و خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید.

یک ظرف که گنجایش دو برابر شدن خمیر را داشته باشد انتخاب و چرب میکنیم . خمیر را داخل آن گذاشته و روی ظرف را یک دستمال می اندازیم و در دمای آشپزخانه به مدت 3 ساعت خمیر استراحت کند. بعد از استراحت به مدت 30 ثانیه خمیر را ورز می دهیم و چونه های به اندازه نارنگی برداشته و داخل سینی فر با فاصله قرار میدهیم . برای روی نان شیرمال کمی کره را آب کرده و با 1 عدد زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم و با قلمو روی نان ها می مالیم و به مدت 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت می دهیم . سپس در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه طبقه وسط قرار میدهیم تا روی نان ها طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید