چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Soy Bread

نان سویا

6 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

آرد گندم – 1 لیوان
سویا – 1/2 لیوان
آرد ذرت – 1/4 لیوان
آرد سیب زمینی – 1/2 استکان
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک – به میزان لازم
خمیر مایه – 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان سویا

سویا را در آسیاب برقی ریخته و آرد میکنیم سپس همه آردها ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم ، مایه خمیر را با کمی آب مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا روی مخمر حباب بزند ، سپس به مخلوط آرد اضافه و ورز می دهیم . خمیر را به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می دهیم و قالبی را چرب کرده و خمیر را داخل آن می ریزیم و به مدت 15 دقیقه دیگر استراحت می دهیم سپس در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملاً پف کند و روی آن قهوه ای شود نان سویا پخته و آماده سرو است.

در تهیه نان سویا بهتر است خمیر را بیشتر ورز بدهیم.

قالبی را انتخاب می کنیم که دو سوم قالب پر شود میتوان از قابلمه نیز به عنوان قالب استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید