چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

olive-bread

نان زیتون

2 هزار بازدید
30 دقیقه + 2 ساعت
مواد لازم
آرد – 300 گرم
کره سرد- 150 گرم
زیتون بدون هسته – 100 گرم
پنیر پارمزان – 75 گرم
شیر -125 میلی لیتر
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان زیتون

طرز تهیه نان زیتون:

آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کره سرد را به قطعات کوچک می بریم و به آرد اضافه میکنیم با سر انگشت کره را به خورد آرد می دهیم (میتوان از دستگاه غذاساز استفاده نمود) مخلوط باید به شکل پودر در بیاید.

شیر و پنیر پارمزان را با هم مخلوط میکنیم و به آرد که به شکل پودر درآمده اضافه و مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر دربیاد (خمیر جمع میشود) زیتون ریز شده را اضافه و مخلوط میکنیم و با توجه به ذائقه میتوان یک حبه سیر له شده را نیز اضافه کرد.

خمیر نان زیتون را در یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت حداقل 2 ساعت و حداکثر10 ساعت در یخچال استراحت می دهیم .

بعد از استراحت ، خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن میکنیم و با کاتر گرد قالب می زنیم و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید