چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

tortilla

نان تُرتیلا (نان ذرت)

2.6 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

آرد ذرت – 500 گرم
بیکینگ پودر – 1/2 قاشق مرباخوری
روغن جامد – 100 گرم
آب گرم – 1/2 لیوان
نمک – به مقدار لازم

طرز تهیه نان تُرتیلا (نان ذرت)

آرد ، بیکینگ پودر، نمک و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه می نماییم بطوریکه تکه ای از خمیر به دست نچسبد حدود 15 دقیقه ورز می دهیم سپس خمیر را در یک کیسه نایلون قرار داده و به مدت 30 دقیقه ای استراحت کند. خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده و بعد از 10 دقیقه استراحت با وردنه خمیرها را به شکل دایره به قطر هر دایره 25 تا 30 سانتیمتر باز میکنیم. تابه چدنی را بدون روغن روی حرارت خوب گرم میکنیم هر طرف از نانها را 30 ثانیه حرارت می دهیم تا روی نان ها حباب ایجاد شود حدود 1 تا 2 دقیقه نان ترتیلا میپزد سپس نان ها را در دستمال پارچه ای پیچیده تا خشک نشود.

نان ترتیلا را به همراه غذاهای مکزیکی ، اسنک ، ساندویچ و پیتزا استفاده میشود.

میتوان به جای آرد ذرت از آرد گندم استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید