چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مینی پیتزا پستو

مینی پیتزا پستو

9.1 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

برگ ریحان تازه – 150 گرم
سیر – 3 حبه
دانه کاج – 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده – 100 گرم
روغن زیتون – 2/3 پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
پنیر موتزارلا رنده شده – 100 گرم
پنیر پستو سبز – 100 گرم

طرز تهیه مینی پیتزا پستو

برگ ریحان ، سیر و دانه کاج را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب میکنیم . نصف پنیر پارمزان را به آن اضافه و به آرامی با هم مخلوط میکنیم نصف پیمانه روغن زیتون ، نمک و فلفل را به سس پستو اضافه و خوب هم می زنیم. خمیر را به کمک وردنه به قطر یک سانتیمتر باز کرده و با کاتر دایره های 12 سانتیمتری برش می زنیم (میتوان به شکل مربع نیز برش زد) سینی فر را چرب کرده و خمیرها را داخل آن می چینیم و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ میکنیم و روی آن را کمی روغن زیتون می مالیم. پنیر پستو سبز ، پنیر موتزارلا و مابقی پنیر پارمزان را مخلوط کرده و روی خمیر آماده شده می ریزیم بطوریکه از حاشیه خمیر نیم سانتیمتری خالی باشد سپس خمیرها را داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم بعد از فر خارج کرده و سس پستو را با قاشق روی آن ریخته و برای تزیین از برگ های ریحان استفاده می نماییم. مینی پیتزا پستو آماده سرو است . نوش جان.

فر را از قبل گرم میکنیم.

میزان خمیر مورد نیاز این دستور به اندازه نصف میزان اعلام شده در دستور تهیه خمیر پیتزا است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید