چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مسقطی

مسقطی

2.1 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

نشاسته مرغوب – 200 گرم
شکر – 400 گرم
آب – یک و نیم لیتر
گلاب -نصف پیمانه
روغن – 100 گرم
خلال بادام بو داده – 100 گرم

طرز تهیه مسقطی

نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتباً هم می زنیم تا بجوش آید و کمی غلیظ شود سپس شکر، گلاب ، خلال بادام و روغن آب کرده را به مایه اضافه و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود بعد از غلیظ شدن مسقطی را داخل پیاله ها ریخته و روی آن را با کمی پسته تزیین میکنیم.

نکته:

  • برای رنگی شدن مسقطی، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه می نماییم.
  • برای بدست آوردن مسقطی تکه ای می توان آب آن را کمتر ریخت تا بتوان آن را برش زد.
  • به جای روغن می توان از 150 گرم کره استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    اینجا روغن نداریم میزانش چ قدر هست
دیدگاهتان را بنویسید