چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

masghati

مسقطی (مایکروویو)

2.7 هزار بازدید
25 دقیقه
مواد لازم
پودر نشاسته مرغوب - 100 گرم
شکر - 200 گرم
آب -3 تا 4 لیوان
گلاب - نصف لیوان
پودر هل - 1 قاشق چایخوری
کره - 50 گرم
خلال بادام - 50 گرم
زعفران - 1 قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه مسقطی (مایکروویو)

طرز تهیه  مسقطی :

نشاسته را در 4-3 لیوان آب سرد حل می کنیم و آنرا در کاسه گودی می ریزیم ، ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% (900 وات) در مایکروویو قرار می دهیم بعد از گذشت 2 دقیقه یک الی دو بار هم می زنیم. بعد شکر ، گلاب ، پودر هل ، کره و خلال بادام و زعفران حل شده در آب را به ان اضافه می کنیم. همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم مجدداً دستگاه را به مدت 10-8 دقیقه قدرت 100% (900 وات) روشن می کنیم تا مواد مسقطی کاملاً غلیظ شود به طوریکه قاشق روی مایه محو نشود.

میزان آب بسته به جنس نشاسته تغییر میکند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید