چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Meringue

مرنگ (پفک)

2.5 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

سفیده تخم مرغ – 4 تا 5 عدد
خاکه قند – 250 گرم
آب لیمو – 3 تا 4 قاشق سوپخوری
وانیل – به مقدار کم

طرز تهیه مرنگ (پفک)

سفیده تخم مرغ را بقدری با همزن برقی می زنیم تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد سپس خاکه قند را با وانیل مخلوط کرده و به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم ظرف مخلوط تخم مرغ و خاکه قند را روی یک ظرف آب گرم گذاشته و مجموعه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم (روش بن ماری) و مایه مرنگ را مرتب هم می زنیم تا به حدی که گرم و پخته شود سپس آب لیمو را قطره قطره به مایه مرنگ اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم مایه که پف کرده و غلیظ شود، از روی حرارت بر میداریم و با قاشق یا قیف روی سینی( داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب میکنیم) می ریزیم و با حرارت ملایم چند دقیقه ای در فر قرار میدهیم تا پفک ها (مرنگ ها) خشک شوند بعد از فر خارج و از کاغذ جدا میکنیم. (فر را از قبل گرم شود.)

نکته : بهتر است ظرفی که مرنگ را در آن تهیه میکنیم لعابی باشد .

نکته : برای تهیه مرنگ رنگی از رنگهای مجاز خوراکی می توان استفاده نمود.

نکته : هر چه دمای فر کمتر باشد مرنگ های بهتری تهیه میشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید