چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

yellow plum jam

مربای آلو زرد

1.5 هزار بازدید
مواد لازم

آلو زرد – 1 کیلوگرم
شکر – نیم کیلو
آهک – نیم کیلو
پودر هل – به میزان لازم
گلاب – 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای آلو زرد

آب را می جوشانیم و آلوها را داخل آب جوش به مدت چند دقیقه می ریزیم آبکش کرده و داخل آب سرد می ریزیم تا پوست آن به راحتی کنده شود. (دقت شود که دم آلوها کنده نشود)

آهک را در 2 لیتر آب ریخته و هم می زنیم ، صبر میکنیم تا کاملاً ته نشین شود قسمت زلال آب را در یک ظرف دیگر ریخته و آلو های پوست گرفته شده را به مدت یک ساعت را داخل آن می ریزیم بعد آبکش کرده و دو سه بار به آرامی آب شیرین روی آلوها میگیریم . شکر و آب (حدود 1 لیتر) را روی حرارت گذاشته تا بجوشد بعد از 5 دقیقه جوشیدن آلوها را داخل آن ریخته و حرارت را کم میکنیم تا شربت قوام بیاید بعد از آن هل و گلاب را به مربای آلو زرد اضافه و یکی دو جوش که خورد از روی حرارت برمیداریم.

نکته :

میتوان مربای آلوزرد را بدون آهک هم درست نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید