چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

sourcherry-jam

مربای آلبالو

1.7 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

آلبالو – 3 کیلو
شکر – 2 تا 2/5 کیلو
وانیل – 1/2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای آلبالو

هسته های آلبالو را گرفته و داخل قابلمه لعابی ریخته و لا به لای آن شکر می ریزیم و چند ساعتی در یخچال قرار میدهیم تا آب بیاندازد بعد روی حرارت نسبتاً زیاد و یکنواخت قرار میدهیم تا بجوشد . کف مربا را یکی دو بار میگیریم وقتی بجوش آمد وانیل را به آن اضافه می نماییم و وقتی شربت مربا آلبالو غلیظ شد و قوام آمد از روی آتش برمیداریم .

میتوان آب اضافی مربای آلبالو را جدا کرد و بعنوان شربت استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید