چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pasta-with-tomato-sauce-&-vegteble

ماکارونی با سس گوجه و سبزیجات

6.4 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

ماکارونی – 1 بسته
قارچ نازک خرد شده – 250 گرم
پیاز خرد شده – 1 عدد متوسط
سیر خرد شده – 2 حبه
کدو سبز- 300 گرم
گوجه فرنگی – 500 گرم
اورگانو و ریحان خشک – 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن زیتون – 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ماکارونی با سس گوجه و سبزیجات

سیر را خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت می دهیم بقدری که تغییر رنگ ندهد ، پوست گوجه فرنگی را گرفته و خرد میکنیم و به سیر تفت داده شده اضافه میکنیم حرارت را کم کرده تا به آهستگی بجوشد و به صورت سس یکدستی بدست آید. در ظرف دیگر قارچ و پیاز را تفت می دهیم (حدوداً 5 دقیقه ای) سپس کدو رنده شده را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم وقتی کدوها نرم شد سس گوجه فرنگی آماده را به آن اضافه می نماییم. نمک ، فلفل ، اورگانو و ریحان خشک را به مواد اضافه کرده تا به آهستگی بجوشد تا غلیظ شود.

ماکارونی را طبق دستور روی بسته پخته و آبکش می کنیم سپس ماکارونی را با کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم (حدوداً 3 تا 4 دقیقه) بعد به ظرف سرو منتقل می نماییم و سس را روی آن می ریزیم . ماکارونی با سس گوجه و سبزیجات آماده سرو است. نوش جان.

اورگانو همان پونه کوهی است در صورت در دسترس نبودن میتوان از پودر آویشن استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید