چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ماهی

ماهی کنجدی

4.6 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

فیله ماهی نازک – 6 تکه
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
دانه کنجد- 3/4 پیمانه
روغن کنجد – 2 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی (زیتون یا آفتابگردان) – 2 قاشق غذاخوری
نعناء و لیمو تازه – به میزان لازم

 

طرز تهیه ماهی کنجدی

کمی نمک و فلفل روی فیله ها می پاشیم و با سر انگشتان کمی فیله ها را ماساژ می دهیم تا نمک و فلفل به خورد گوشت برود. دانه های کنجد را در یک بشقاب می ریزیم و دو طرف فیله ها را داخل آن می غلطانیم و کمی هم فشار میدهیم تا دانه ها به فیله بچسبد. روغن را داخل تابه بزرگی ریخته و با حرارت متوسط دو طرف فیله را سرخ میکنیم . بهتر است بعد از سرخ کردن ، آن ها در فر گرم گذاشت تا تمام ماهی های کنجدی سرخ شده و گرم سرو نمود.

ماهی کنجدی را میتوان با لیمو و نعناء تازه سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • راضیه گفته:
    عالی بود
  • مجید گفته:
    بسیار بسیار ایده عالی برای یک شام خوب در گرمای تابستان
دیدگاهتان را بنویسید