چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fishkebab

ماهی کباب بندری

4.6 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

فیله ماهی – 1 کیلو
روغن مایع – 1/4 پیمانه
آبلیمو – 6 قاشق غذاخوری
پیاز – 3 تا 4 عدد
زعفران دم کرده – 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه ماهی کباب بندری

پیاز را رنده میکنیم و آب آن را میگیریم سپس آب پیاز ، روغن ، آبلیمو ، نمک ، فلفل و زعفران دم کرده را با هم مخلوط میکنیم و فیله ماهی را که خشک و خرد کرده ایم در این مخلوط به مدت 1 ساعت می خوابانیم تا مزه دار شود بعد ماهی را به سیخ کشیده و روی زغال کباب میکنیم در اواخر طبخ روی آن ماهی کباب بندری کره آب شده می مالیم. وقتی ماهی ها برشته و طلایی شد ماهی کباب آماده سرو است. نوش جان.

نکته :

  • بهتر است با سیخ سرو شود.
  • از ترکیب دیگری برای سس : روغن ، آبلیمو ، زردچوبه ، فلفل قرمز ، پودر سیر و نمک میتوان استفاده نمود.
  • آب پیاز حدود 6 قاشق غذاخوری است
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید