چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fish

ماهی شکم پر

3.3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

ماهی درشت – یک عدد
سبزی معطر (نعناء، ترخان و گشنیز)- نیم کیلو
گردوی چرخ شده – 250 گرم 
زرشک – 1/2 پیمانه
روغن زیتون – 1/2 پیمانه 
آب لیمو – 1/2 پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه ماهی شکم پر

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس سبزی های معطر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت می دهیم کمی نمک و فلفل ، گردو و زرشک را به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمی داریم و شکم ماهی را از این مواد پر میکنیم سینی فر را چرب کرده و ماهی را در سینی گذاشته و داخل فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم سپس ماهی را از فر بیرون آورده و پوست ماهی را کنده و روی ماهی را با مخلوط روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حدود 1 ساعت ماهی را در فر گذاشته تا کباب شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید