چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ماهی سوخاری

ماهی سوخاری

2.1 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

پودر گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، زیره سیاه، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و تخم گشنیز – هر کدام یک قاشق غذاخوری
ماهی – یک عدد
پودر سوخاری و روغن – به میزان لازم
ماست چکیده – دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی سوخاری

پودر گوجه فرنگی خشک شده ، تخم گشنیز، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه ، زنجبیل ، دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم و ماهی را با این ادویه آغشته می نماییم یک ساعت زمان می دهیم تا ماهی طعم دار شود. در ۵ دقیقه آخر با قلمو ماست چکیده را روی ماهی می مالیم . بعد از ۵ دقیقه مواد را از روی ماهی پاک می کنیم و به پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن سرخ می نماییم. ماهی سوخاری را با سبزی پلو سرو می کنیم.

روش دیگر:

می توان بعد از اینکه همه مواد را از روی ماهی پاک کردیم ماهی را گریل کنیم در این صورت با این نوع طبخ ماهی یک غذای رژیمی برای افراد با انگیزه لاغری است.

نکته:

  • برای تهیه پودر گوجه فرنگی خشک شده، گوجه فرنگی را ورقه ورقه برش می زنیم و زمان می دهیم تا خشک شود سپس آسیاب می نماییم.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید