شکلات رویایی
طرز تهیه شکلات رویایی: انجیر خشک را خرد...
آرد – 375 گرم (دو ونیم پیمانه)
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
نارگیل پودر شده – 45 گرم (1/2 پیمانه)
شکر – 165 گرم (3/4 پیمانه)
کره – 90 گرم
خامه ساده – 120 گرم (1/2 پیمانه)
شیر – 60 میلی لیتر(1/4 پیمانه)
تخم مرغ – 2 عدد
شکلات چیپسی – 90 گرم (1/2 پیمانه)
آرد ، پودر نارگیل ، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم سپس کره را به آن اضافه و با همزن می زنیم ، تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه میکنیم (وقتی تخم مرغ اولی جذب مواد شد تخم مرغ دومی را اضافه میکنیم) سپس شیر و بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم وقتی مواد یکدست شد چیپس شکلاتی را به مواد مافین افزوده و هم می زنیم . قالب مافین 6 تایی را چرب کرده و با قاشق از مواد مافین نارگیل و شکلات چیپسی داخل قالب ریخته و به مدت 25 دقیقه با درجه 180 درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم . (فر را از قبل گرم میکنیم)
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.