چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Apple-Muffins

مافین سیب

2.3 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

کره – 60 گرم
شکر – 60 گرم
تخم مرغ – 1 عدد
آرد – 300 گرم
بیکینگ پودر – 3 قاشق مرباخوری
شیر – 1 پیمانه
سیب – 1 عدد
دارچین – 1 قاشق مرباخوری
کپسول مافین – به تعداد لازم

طرز تهیه مافین سیب

آرد ، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و الک می نماییم. سیب را پوست گرفته و رنده درشت میکنیم ، سپس به مواد خشک اضافه میکنیم . شکر و کره دمای محیط را با همزن می زنیم تا تغییر رنگ بدهد، تخم مرغ و شیر را با فاصله اضافه و با همزن می زنیم سپس مواد خشک را به مایه اضافه و مخلوط می نماییم .

قالب مافین را کاغذ (کپسول) گذاشته و از مایه مافین سیب داخل آن می ریزیم بطوریکه 1/3 قالب خالی بماند. قالب را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار می دهیم تا پخته و سطح آن طلایی شود. مافین سیب را از قالب جدا کرده و با کاغذ (کپسول های مافین) در ظرف مناسبی می چینیم. ( فر را از قبل گرم میکنیم)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید