چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Luz Almond

لوز بادامی

3.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مغز بادام – 1 لیوان
عسل – 2 قاشق غذاخوری
آب جوش – 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لوز بادامی

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن جدا شود. بادام ها را با پارچه ی تمیزی خشک کرده و در آسیاب برقی می ریزیم تا بادامها پودر شوند . عسل را در دو قاشق آب جوش حل کرده و پودر بادام را داخل آب و عسل ریخته و با دست خمیر را ورز می دهیم تا یکنواخت شود (اگر خمیر شل بود کمی پودر بادام اضافه می کنیم). خمیر لوز بادامی را در کف سینی به قطر 1 سانتیمتر پهن کرده و پودر نارگیل را روی خمیر پاشیده و سینی را در یخچال گذاشته تا لوز بادامی سفت شود. سپس با کارد تیزی لوز بادامی را به شکل مربع یا لوزی برش می زنیم.

میتوان پودر نارگیل را با آب آلبالو یا شاتوت مخلوط کرد تا رنگی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید