والک پلو
طرز تهیه والک پلو: والک را تمیز کرده...
روغن نارگیل یا کانولا- 1 قاشق چایخوری
سیر – 1 حبه
پیاز متوسط – یک عدد
پیازچه – 3 یا 4 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
لوبیا قرمز – یک و نیم پیمانه
برنج – 3 پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
شیر نارگیل- یک پیمانه کامل و سه چهارم پیمانه
فلفل قرمز تند – 1 عدد
سیر ، پیازچه ، پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم و در روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا تفت خورده و سبک شوند. آب برنج و آب لوبیا را خالی می نماییم و داخل قابلمه ریخته تا به همراه مواد داخل قابلمه تفت داده شود . آب ، شیر نارگیل ، فلفل قرمز درسته ، نمک و فلفل را به برنج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به جوش بیاد . بعد از جوشیدن فلفل قرمز تند را از قابلمه خارج کرده و دور می اندازیم و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد لوبیا پلو با لوبیا قرمز را دم می گذاریم.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.