چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

لواشک آلو

لواشک آلو

786 بازدید
2 ساعت
مواد لازم

آلو – 2 کیلو
نمک یا شکر- به میزان لازم

طرز تهیه لواشک آلو

آلوهای رسیده و نرم را در یک قابلمه بزرگ می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ، هر چند وقت یکبار آن را هم زده و کف های روی آن را جمع می کنیم وقتی آلوها کاملا نرم شد از روی حرارت برداشته و داخل یک صافی می ریزیم تا هسته و پوست آن از گوشت آلو جدا شود . دوباره آلوها را روی حرارت میگذاریم تا بجوشد و غلیظ شود مایه لواشک را چشیده و با توجه به ذائقه خود نمک و یا شکر به آن اضافه می نماییم . سینی را کیسه فریزر انداخته و مواد را روی آن می ریزیم و صاف می کنیم روی سینی را یک تکه پارچه توری می اندازیم و سینی لواشک آلو را در مقابل نور مستقیم خورشید یا در مقابل پنکه میگذاریم تا خشک شود.

نکته :

  • برای تهیه لواشک آلو میتوانید از مخلوط آلو استفاده کنید و یا با یک نوع آلو تهیه نمایید.
  • در صورتیکه آلوها سفت بودند یک استکان آب به آلوها اضافه و بعد روی حرارت میگذاریم.
  • لواشک یک میان وعده مغذی و پرکالری است که در افراد با انگیزه لاغری بهتر است کم مصرف شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید