چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cheese-bread

لقمه های پنیری

2.6 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

تخم مرغ – 1 عدد
ماست معمولی – 50 گرم
روغن – 100 میلی لیتر
آب ولرم (38 درجه) – 125 میلی لیتر
مایه خمیر – 7 گرم
نمک – 1 قاشق چایخوری
شکر – 1 قاشق چایخوری
آرد – حدوداً 450 گرم
مواد میانی
پنیر خامه ای – به میزان لازم
سبزی معطر- به میزان لازم
گردو – به میزان لازم

طرز تهیه لقمه های پنیری

مایه خمیر ، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط میکنیم و حدوداً 6 دقیقه زمان می دهیم تا حباب بزند مایه خمیر آماده استفاده است.

تخم مرغ , ماست ، روغن مایع و نمک را با همزن دستی مخلوط میکنیم ، 1/3 آرد را اضافه کرده و هم می زنیم مایه خمیر آماده شده را اضافه و مخلوط میکنیم . نصف آرد باقیمانده را اضافه کرده و ورز می دهیم مابقی آرد را به تدریج اضافه کرده تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید ( تکه ای از خمیر نباید به دست بچسبد ولی خمیر چسبندگی خود را داشته باشد) اگر آرد خمیر زیاد شد کمی آب ولرم به آن اضافه میکنیم. سپس 5 دقیقه ای خمیر را با دست ورز داده روی آن را می پوشانیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

پنیر خامه ای ، سبزی معطر و گردو پودر شده را به هر نسبت که مورد دلخواه است با هم مخلوط میکنیم.

بعد از دو برابر شدن حجم خمیر به مدت 30 ثانیه آن را ورز می دهیم تا هوای بین خمیر خالی شود. چونه های 25 گرمی از خمیر برداشته در دست ورز می دهیم و به کمک انگشتان خمیر را باز میکنیم . از مایه میانی مقداری روی خمیر میگذاریم و مثل کوفته آن را می بندیم و گرد میکنیم. قالب تارت کوچک را چرب کرده و داخل آن میگذاریم و به خمیر به مدت 20 دقیقه استراحت می دهیم. میتوان روی آن را با کمی زرده تخم مرغ و زعفران آغشته نمود و یا به همان صورت در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار داد.

لقمه های پنیری به مدت 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید