اسفناج با خمیر فیلو
اسفناج را به همراه سیر له شده آبپز...
لوبیا قرمز یا چیتی – 100 گرم
پنیر پیتزا – 100 تا 150 گرم
پیاز کوچک – 1 عدد
نمک ، فلفل و پودر آویشن- به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم
نان لواش – 1 تا 2 عدد
لوبیا را با نمک ، فلفل ، پیاز و آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد. بعد از پخت (آب لوبیا کشیده شده باشد) لوبیاها را له میکنیم و صبر میکنیم تا سرد شود سپس پنیر پیتزا رنده شده و پودر آویشن را به آن اضافه و مخلوط میکنیم . نان لواش را به 8 قسمت برش می زنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری روی هر برش نان قرار داده و لوله میکنیم لقمه های لوبیا را در روغن سرخ می نماییم.
میتوان از کنسرو لوبیا استفاده نمود و یا لوبیاها را از قبل پخته و در فریزر نگهداری کنیم تا در زمان تهیه لقمه های لوبیا از آن استفاده شود.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.