چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

date1

لقمه خرما با کنجد

8.2 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

خرما – 200 گرم
کنجد بوداده – 200 گرم

طرز تهیه لقمه خرما با کنجد

خرما ها را بعد از شستن و گرفتن هسته ، چرخ می کنیم و بعد به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا خرما ها سرد شود. سپس به انداه گردو از خرما برداشته و دستمان را کمی چرب می کنیم و آن را به شکل گلوله در می آوریم و در کنجد بوداده می غلطانیم و مجدداً به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم ، لقمه خرما با کنجد آماده سرو است.

نکته میتوان به جای کنجد از پودر نارگیل استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید