چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

dates

لقمه خرمایی-3

3.2 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

خرما – 150 گرم
نان لواش خشک – 1 عدد
کنجد – 30 گرم
مغز گردوی ساییده – 30 گرم
زیره (بدلخواه)- به میزان لازم
روغن – 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل و ترافل – به میزان لازم

طرز تهیه لقمه خرمایی-3

هسته های خرما را جدا میکنیم، نان را بسیار ریز خرد کرده و با خرما مخلوط می نماییم . مخلوط خرما و نان را با روغن روی حرارت ملایم چند دقیقه ای خوب هم می زنیم . سپس کنجد ، گردو و زیره را نیز به خرما اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، از روی حرارت بر میداریم کمی که خنک شد گلوله هایی درست نموده و در پودر نارگیل یا ترافل می غلطانیم و در ظرف مناسب قرار میدهیم

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید