چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Eggplane piza

لازانیا با بادمجان

4.5 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

لازانیا- 1 بسته
بادمجان قلمی – 5 عدد
تخم مرغ آبپز شده – 2 عدد
پنیر گرویر – 100 گرم
سس بشامل – 2 لیوان
نمک ، فلفل و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

بادمجان را با پوست حلقه حلقه به ضخامت یک بند انگشت می بریم و کمی نمک به آن می زنیم و در روغن سرخ میکنیم سپس در صافی گذاشته تا روغن اضافی آن جدا شود. لازانیا را طبق دستور پخت روی جعبه می پزیم . کف یک ظرف پیرکس را چرب میکنیم و نصف سس بشامل را کف ظرف ریخته و یک ردیف لازانیا می چینیم . تخم مرغ های آبپز شده را حلقه حلقه کرده و روی لازانیا قرار میدهیم و کمی نمک و فلفل روی آن می پاشیم ورقه های لازانیا را روی تخم مرغ قرار می دهیم مابقی سس را روی آن می ریزیم و بادمجان های سرخ شده را روی آن قرار میدهیم سپس پنیر گرویر رنده شده را روی بادمجان ها می ریزیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه طبقه بالا قرار میدهیم تا روی لازانیا بادمجان طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید