چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

gheime nesar

قیمه نثار

7.7 هزار بازدید
4 ساعت
مواد لازم

گوشت گوسفندی – نیم کیلو
برنج – 6 پیمانه
زرشک – 2 قاشق غذاخوری
شکر – 1 قاشق غذاخوری
پیازداغ – 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده – 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام – 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته – 1 قاشق غذاخوری
گلاب – 1 قاشق غذاخوری
دارچین ، هل و زیره – 1 قاشق غذاخوری
کره – 100 گرم
زعفران آب گرفته غلیظ – 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

 

طرز تهیه قیمه نثار

گوشت را به قطعات کوچک خرد می کنیم و با پیازداغ و روغن روی حرارت می گذاریم گوشت را کمی سرخ میکنیم، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه ، زردچوبه را اضافه نموده و به همراه گوشت تفت می دهیم سپس 2 پیمانه آب ریخته و حدود یک ساعت بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده ، نمک ، دارچین ، هل و زیره را به گوشت اضافه میکنیم و تا پخت کامل گوشت و غلیظ شدن خورش روی حرارت بماند. مابقی خلال بادام و خلال پسته خیس خورده در گلاب را در کمی کره جداگانه تفت می دهیم . سپس زرشک را در کره تفت داده و شکر را به آن اضافه و از روی حرارت بر میداریم .

برنج را به صورت ساده دم میگذاریم و در زمان سرو برنج سفید را در دیس کشیده و کمی از برنج را زعفرانی می نماییم و با گوشت پخته شده و مواد آماده شده و خلال پرتقال شیرین شده تزیین میکنیم. قیمه نثار آماده سرو است نوش جان.

نکته:

  • میتوان کمی از سس خورش را با کمی آبجوش مخلوط کرد و همراه قیمه نثار سرو نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید