چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Turkish-Coffee

قهوه ترک

3.1 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

پودر قهوه ترک – 1/5 قاشق چایخوری (برای هر فنجان)
آب سرد – 1 فنجان

طرز تهیه قهوه ترک

پودر قهوه ترک را در قهوه جوش می ریزیم و آب سرد را روی آن ریخته و هم می زنیم . قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جایی که کف کرده و دم بکشد.بعد از حدود 5 دقیقه که کف قهوه هنوز از بین نرفته آن را در فنجان ریخته و سرو مینماییم.

قهوه ترک تلخ و سنگین است میتوان با یک یا دو قاشق شکر سرو نمود.

قهوه ترک را روی حرارت زیاد قرار ندهید هم کف نمیکند و هم طعم خوبی نمیگیرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • mahta گفته:
    Aliyeeeeeee
دیدگاهتان را بنویسید