چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fried chicken filled

فیله مرغ سوخاری

15 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم
فیله مرغ - 12 عدد
آب لیمو ترش- 1 قاشق سوپخوری
آرد - 1 پیمانه
آرد سوخاری - 1 پیمانه
نمک و فلفل - به میزان لازم
آب یخ - به میزان لازم
روغن سرخ کردنی- به میزان لازم

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری:

فیله های مرغ را در ظرفی ریخته و روی آن نصف آرد را می ریزیم ، آب لیموترش ، نمک و فلفل را اضافه کرده و برای مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا فیله ها مزه دار شوند. دو کیسه نایلون برداشته در یکی آرد و در دیگری آرد سوخاری می ریزیم. فیله ها را ابتدا داخل کیسه آرد انداخته و در کیسه را با دست بسته و فیله را در آرد تکان می دهیم سپس فیله مرغ را در داخل آب یخ انداخته (به این وسیله به فیله شوک می دهیم) و بلافاصله در کیسه آرد می اندازیم و دوباره در کیسه را بسته و خوب تکان می دهیم مجدداً فیله را در آب یخ انداخته و این بار در کیسه آرد سوخاری انداخته و تکرار می کنیم (دو بار) بعد فیله های مرغ را در روغن زیاد سرخ می کنیم. فیله مرغ سوخاری آماده سرو می باشد . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید