چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fatayer

فَطائِر اسفناج (غذای لبنانی)

5.1 هزار بازدید
40 دقیقه + 2 ساعت
مواد لازم
خمیر پیتزا آماده – 1 بسته
آب ولرم – 1 لیوان
روغن -¼ لیوان
آرد – به میزان لازم
مواد داخل خمیر فطائر اسفناج
اسفناج – 1 کیلو
پیاز – نیم کیلو
سماق – ¼ پیمانه
آب لیمو ترش – ¼ پیمانه
نمک – 1 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم

طرز تهیه فَطائِر اسفناج (غذای لبنانی)

طرز تهیه فَطائِر اسفناج (غذای لبنانی):

خمیر پیتزا پودر شده، آب ولرم و روغن (¼ لیوان) را با هم مخلوط میکنیم و روی ظرف را با پارچه ای می پوشانیم و به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم .سطح صافی را آردپاشی میکنیم و خمیر را روی آن باز میکنیم سپس خمیر با کاتر گرد برش می زنیم .

اسفناج را ریز خرد کرده و نصف قاشق غذاخوری نمک را روی آن می پاشیم و با دست (البته با دستکش) اسنفاج ها را فشار داده تا آب آن گرفته شود. پیاز را ریز خرد کرده و نصف قاشق غذاخوری نمک روی آن می پاشیم و با دست آب پیاز را میگیریم. اسفناج ، پیاز ، سماق و آب لیموی تازه را با هم مخلوط میکنیم و از مواد آماده شده کمی داخل خمیر گذاشته و به صورت بقچه خمیر را می بندیم و لبه های آن را فشار می دهیم تا خمیر بچسبد. سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم.

fatayer1

نکته : فطائر اسفناج باید در روغن غوطه ور باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید