چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

falodeh

فالوده

2.3 هزار بازدید
3 تا 4 ساعت
مواد لازم

نشاسته گندم – 200 گرم
آب – 1 لیتر
مواد لازم جهت شربت
شکر – 300 گرم
آب – 600 گرم
گلاب – 1 استکان
جوهر لیمو – 1/4 قاشق چایخوری
هل سبز – 10 عدد

طرز تهیه فالوده

جوهر لیمو را در نصف استکان آب حل کرده و به همراه آب و شکر روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود سپس گلاب و دانه های هل را به شربت اضافه میکنیم و بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم تا سرد شود ، داخل فریزر قرار میدهیم تا ببند سپس در یک کیسه ریخته و به شکل یخ پودری در می آوریم و دوباره داخل فریزر قرار میدهیم.

نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت بسیار ملایم میگذاریم تا نشاسته پخته و بوی خامی آن از بین برود (باید نشاسته و آب را با یک قاشق هم بزنیم). خمیر فالوده که آماده شد صبر میکنیم تا ولرم شود (یعنی دمای خمیر به حدی باشد که بتوان انگشت را بدون اینکه بسوزد در خمیر نگهداشت) سپس خمیر فالوده را داخل قیف مخصوص فالوده ریخته و از بالا فشار وارد میکنیم تا به صورت رشته ای داخل آب یخ (که قطعات یخ هم داشته باشد) بریزد وقتی فالوده خودش را گرفت با کفگیر برمیداریم ، رشته های فالوده را با یخ پودری شربت مخلوط و سرو می نماییم.

نکته :

  •  آماده بودن خمیر فالوده به این ترتیب است که خمیر در ظرف جمع میشود مثل حلوا.
  • میتوان بجای قیف مخصوص فالوده از چرخ گوشت استفاده نمود و خمیر را چرخ نمود و داخل آب سرد ریخت.
  • میتوان از ورمیشل برنجی (رشته های چینی) استفاده کرد و فقط باید بین 7 تا 10 دقیقه بجوشانیم و بعد از خنک شدن به شربت اضافه نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید