چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

adas-polo

عدس پلو (کته)

23 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
عدس – 1 پیمانه
گوشت – 200 گرم
کشمش – 200 گرم
نمک و روغن – به مقدار لازم
زعفران – به مقدار لازم

طرز تهیه عدس پلو (کته)

ابتدا عدس را شسته و با کمی آب می گذاریم تا پخته شود. برنج را با نمک بصورت کته آماده کرده و روی حرارت  می گذاریم ، قبل از اینکه کاملاً آب برنج گرفته شود عدس (عدس آب نداشته باشد)  را به برنج اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد. روغن را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا عدس پلو دم بکشد.

در ماهیتابه روغن ریخته و پیاز خرد شده را سرخ می کنیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم .( می توان از کوفته ریزه بجای گوشت چرخ کرده استفاده کرد) و بعد کشمش را تفت داده و کمی زعفران در آب دم کرده به آن اضافه می کنیم  تا  در زمان سرو عدس پلو برای تزیین استفاده شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید