چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Raisins-cookis

شیرینی کشمشی

6.3 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

خاکه قند- 400 گرم
آرد – 300 گرم
روغن جامد – 200 گرم
تخم مرغ – 3 عدد
کشمش پلویی – 100 گرم
وانیل – 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا نموده و سفیده را بقدری با همزن می زنیم تا پف کرده و از ظرف بیرون نریزید . پودر قند و روغن را مخلوط و با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه و هم می زنیم ، زرده تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط مینماییم و سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و در یک جهت هم می زنیم. کشمش را با آرد مخلوط کرده و در چند مرحله به مواد شیرینی  اضافه و مخلوط میکنیم. در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و از مواد شیرینی کشمشی با قاشق به اندازه یک گردو برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. (فر را از قبل گرم می نماییم)

نکته:

  • برای تست پخت شیرینی کشمشی بعد از 5 دقیقه با یک خلال دندان در شیرینی فرو کرده اگر مواد به آن نچسبید شیرینی پخته است اگر چسبید کمی زمان بیشتر اختصاص می دهیم.
  • بعد از پخت ، شیرینی پف دارد و بعد از سرد شدن پف آن از بین میرود و کمی روی شیرینی ترک میخورد.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • ملکی گفته:
    ممنونم من عاشق شیرینی کشمشی هستم
دیدگاهتان را بنویسید